Aanbod

Aanbod

Welke klachten?

Mutatio Zorg Nederland biedt verzekerde zorg voor onder ander de volgende psychische klachten (inclusiecriteria):
Wat komt niet in aanmerking voor behandeling bij Mutatio Zorg Nederland (exclusiecriteria):
Heeft u twijfel over een doorverwijzing, neem dan telefonisch contact met ons op: 085 – 004 3594.

Behandelmethode

Binnen Mutatio Zorg Nederland wordt er met de volgende behandelmethode gewerkt:

E-health

Mutatio Zorg Nederland biedt u de mogelijkheid om een behandeling te volgen via internet. Het stelt u in staat om zelf de regie te nemen over uw gezondheid. Bij Mutatio Zorg Nederland combineren wij face-to-face gesprekken/beeldbelgesprekken met e-Health modules. Tijdens de behandeling krijgt u de mogelijkheid om tussen de sessies door informatie op te zoeken, opdrachten te maken en andere oefeningen uit te voeren via eHealth. U krijgt een eigen pagina in het EHealth programma Therapieland waarop alle informatie voor u klaar staat. Beveiligde communicatie tussen de behandelaar en de cliënt is op deze wijze geborgd. In het intakegesprek wordt aan u gevraagd of u actief gebruik wilt maken van EHealth. Als dat het geval is, zal de behandelaar regelmatig documenten met psycho-educatie of vragenlijsten voor u klaarzetten die u op een door u gewenst tijdstip kunt lezen en/of invullen. Hetzelfde geldt voor eventuele opdrachten. Klachteninventarisaties en correspondentie naar uw huisarts zijn ook beschikbaar in dit programma zodat transparantie is gewaarborgd. Uiteraard zijn u en de behandelaar de enige die toegang hebben tot uw persoonlijke pagina.
Uitgangspunten eHealth traject:

Als de eHealth zorg eindigt….
Wanneer de behandeling wordt afgesloten, behoudt u toegang tot uw EHealth modules. Ook is het mogelijk dat u één of meer modules krijgt bij het afsluiten van uw behandeling zodat u zelfstandig verder kunt werken.

De berichtenmodule blijft standaard 6 maanden beschikbaar, zodat u ook na afsluiting -indien nodig- contact kunt hebben met en vragen kunt stellen aan de behandelaar.

Wil je hier meer over weten?

Neem contact op voor een afspraak of vrijblijvend advies