Aanmelden

Aanmelden

U wilt zich bij ons aanmelden voor behandeling van uw psychische klachten. Om een afspraak te kunnen maken, hebben wij een zorgdomein brief van uw huisarts nodig. Deze brief kan door uw huisarts naar ons worden gestuurd, of u kunt deze zelf aan ons overhandigen.
De verwijzer kan u aanmelden via www.zorgdomein.nl. Het verstrekken van de informatie voor de verwijzing werkt hierin makkelijk en snel.

De volgende gegevens zijn nodig in een verwijsbrief:

Verwijzing naar Mutatio Zorg is mogelijk als:

Verwijzing naar Mutatio Zorg Nederland is mogelijk indien er sprake is van een DSM-stoornis in combinatie met een gemiddelde tot lage beperking van het functioneren. Tevens moet het gaan om lichte- tot matige en niet te complexe problematiek met laag- en matig risico. Er moet sprake zijn van  een goed- of voldoende sociaal netwerk waarbij een grote kans op herstel aanwezig is.

Bij twijfel of een cliënt op de juiste plek is bij Mutatio Zorg kunt u ons bellen op 085 – 004 3594. Wanneer een cliënt niet geschikt is voor behandeling bij Mutatio Zorg koppelen wij dit zo snel mogelijk terug.

Wilt u de brief liever zelf naar ons sturen?

Dat kan op twee manieren. Stuur de zorgdomein brief via e-mail [email protected] naar (tip: gebruik beveiligde e-mail) of u kunt de brief per post opsturen naar het volgende adres:

Mutatio Zorg Nederland
Verwijsbrief
Molenweer 2
2291 NR te Wateringen

Nadat wij de brief hebben ontvangen van jou of van jouw verwijzer, nemen we zo snel mogelijk contact met je op om een intakegesprek in te plannen. In sommige gevallen hebben wij aanvullende informatie nodig om een betere inschatting te kunnen maken van welke hulp je nodig hebt en of je bij ons op de juiste plek bent. Als dit het geval is, zullen we contact met je opnemen om dit te bespreken.

Toegankelijke GGZ-hulp vanaf afstand

Vind je het een grote stap om naar de psycholoog te gaan? Ben je slecht ter been, ziek, woon je in het buitenland of wil je liever niet naar een psycholoog in je nabije omgeving? Je kunt altijd contact met ons opnemen, telefonisch of via e-mail. Ook wanneer je meer achtergrondinformatie wilt over een GGZ vraagstuk kan je contact met ons opnemen. Wij zullen samen bekijken wat de beste oplossing is voor jouw vraag. Een groot voordeel van online GGZ- dienstverlening is dat het vanuit huis kan. Je hoeft er de deur dus niet voor uit!

Wachttijd

Er is geen wachttijd. Na de intake start de behandeling direct.

Wil je hier meer over weten?

Neem contact op voor een afspraak of vrijblijvend advies