Aanmelden

Aanmelden

U wilt zich bij ons aanmelden voor behandeling van uw psychische klachten. Om een afspraak te kunnen maken, hebben wij een zorgdomein brief van uw huisarts nodig. Deze brief kan door uw huisarts naar ons worden gestuurd, of u kunt deze zelf aan ons overhandigen.
De verwijzer kan u aanmelden via www.zorgdomein.nl. Het verstrekken van de informatie voor de verwijzing werkt hierin makkelijk en snel.

De volgende gegevens zijn nodig in een verwijsbrief:

Verwijzing naar Mutatio Zorg is mogelijk als:

Bij twijfel of een cliënt op de juiste plek is bij Mutatio Zorg kunt u ons bellen op 085 – 004 3594. Wanneer een cliënt niet geschikt is voor behandeling bij Mutatio Zorg koppelen wij dit zo snel mogelijk terug.

Wilt u de brief liever zelf naar ons sturen?

Dat kan op twee manieren. Stuur de zorgdomein brief via e-mail [email protected] naar (tip: gebruik beveiligde e-mail) of u kunt de brief per post opsturen naar het volgende adres:

Mutatio Zorg Nederland
Verwijsbrief
Molenweer 2
2291 NR te Wateringen

Nadat wij de brief hebben ontvangen van u of van uw verwijzer, nemen we zo snel mogelijk contact met u op om een intakegesprek in te plannen. In sommige gevallen hebben wij aanvullende informatie nodig om een betere inschatting te kunnen maken van welke hulp u nodig heeft en of u bij ons op de juiste plek bent. Als dit het geval is, zullen we contact met u opnemen om dit te bespreken.

Toegankelijke GGZ-hulp vanaf afstand

Vindt u het een grote stap om naar de psycholoog te gaan? Bent u slecht ter been, ziek, woont u in het buitenland of wilt u liever niet naar een psycholoog in uw nabije omgeving? U kunt altijd contact met ons opnemen, telefonisch of via e-mail. Ook wanneer u meer achtergrondinformatie wilt over een GGZ vraagstuk kunt u contact met ons opnemen. Wij zullen samen bekijken wat de beste oplossing is voor uw vraag. Een groot voordeel van online GGZ- dienstverlening is dat het vanuit huis kan. U hoeft er de deur niet voor uit.

Wachttijd

Er is geen wachttijd. Na de intake start meteen de behandeling.

Wil je hier meer over weten?

Neem contact op voor een afspraak of vrijblijvend advies