Verzekerde Zorg

Verzekerde Zorg

Mutatio Zorg Nederland B.V. heeft voor 2023 contracten gesloten met zorgverzekeraars. Mutatio Zorg Nederland heeft een betaalovereenkomst met Zilveren Kruis en een reguliere overeenkomst met VGZ. Dit betekent dat u een deel van de zorgkosten vergoed krijgt als u verzekerd bent bij deze zorgverzekeraars. Het verschil tussen de kosten van de afspraak en wat u vergoed krijgt, wordt door Mutatio Zorg Nederland B.V. aangevuld. Houd er rekening mee dat eerst uw eigen risico (minimaal € 385,-) wordt aangesproken. Dit is een landelijk bepaalde regeling. Het eigen risico betaalt u aan uw zorgverzekeraar.

Niet Verzekerde Zorg

Als Mutatio Zorg Nederland een contract heeft met uw zorgverzekeraar betaalt de zorgverzekeraar in principe de rekening. Indien Mutatio Zorg Nederland geen contract heeft met uw zorgverzekeraar ontvangt u altijd zelf de rekening. Hoeveel vergoeding u ontvangt van uw zorgverzekeraar, hangt af van uw polis. Heeft u hier vragen over, neem dan contact op met uw verzekeraar.
Als u geen aanspraak kunt maken op vergoeding van de verzekeraar of ervoor kiest om hier geen gebruik van te maken, ben je zelf verantwoordelijk voor de betaling van het gehele traject.

Wil je hier meer over weten?

Neem contact op voor een afspraak of vrijblijvend advies