Wie zijn wij

Velen kennen Mutatio Zorg Nederland BV. nog niet. Wij zijn een relatief nieuwe mede-speler binnen het forensisch zorgveld. MZN B.V. is een organisatie met 20 jaar ervaring binnen het sociaal-, zorg- en veiligheidsdomein. Wij staan voor jarenlange kennis, deskundigheid en kwaliteit binnen het sociaal-, zorg-, justitieel- en veiligheidsdomein. Ons werkgebied bestrijkt Zuid Holland, Utrecht en Noord Holland.
MZN B.V. is een organisatie welk bestaat uit specialisten, behandelaars en begeleiders met jarenlange opgebouwde kennis, kunde, kwaliteit en levenservaring. De medewerkers van MZN B.V. maken gebruik van een unieke multidisciplinaire aanpak met als uitgangspunt dat we de problemen samen met de cliënt kunnen aanpakken. Samenwerken is waar het om draait en dit is ook de basis van onze zorgverlening: alleen is maar alleen en samen bereik je meer!
Niet iedereen kan meedoen in deze prestatiegerichte maatschappij echter kan iedereen wel een plek krijgen wat past bij de behoefte om te kunnen participeren in de maatschappij. Ambulante zorg is leidend in ons aanbod en het is de basis van ons zorgaanbod. Onze zorgverlening kan plaatsvinden bij de cliënt thuis, op locatie of bij een hulpverlenende organisatie.

Meer weten over onze oplossingen?

Neem contact op voor een afspraak of vrijblijvend advies